Barion Pixel

Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Csillagfény Apartmanház szálláshely foglalást kizárólag írásban (e-mailben) vagy online foglalási rendszer útján fogad el.

Ajánlat vagy információkérés céljából az elérhetőségeink:

Szállásadó: Maguráné Bánfi Ilona

Tel.: +36 30 223 5000

Honlap: www.csillagfenygyula.hu
E-mail: csillagfenygyula@gmail.com

A Vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Csillagfény Apartmanház foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.csillagfenygyula.hu), „Foglalás” menüpont alatt, vagy a főoldalon.

Kérjük a foglalni szándékozó Vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!
A foglalásban megadott adatok helyessége a Vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Szállásadó fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Kérjük Vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be.

Kérjük azon Vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorának megfelelő rovatot töltsék ki.

E-mailben történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni.

Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben történt megerősítést követően válik véglegessé.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a Foglalási és Lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Kötbérmentes lemondás az utazást megelőző 14. napig lehetséges.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek:

A Csillagfény Apartmanház szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és az apartmanház saját honlapján (www.csillagfenygyula.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben az apartmanház saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért szálláshelyünk semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Békéscsabai Városi Bíróság vagy a Békés Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Köszönjük megértésüket!

Csillagfény Apartmanház Gyula