Barion Pixel

A Csillagfény Apartmanház házirendje

Kedves Vendégeink!

Szeretettel üdvözöljük Önöket Gyulán! Köszönjük, hogy pihenésük színhelyeként apartmanjainkat választották.

Kérjük, hogy az alábbi házirendet olvassák el, és vegyék figyelembe a benne foglalt kéréseket.

Köszönjük közreműködésüket! Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14 órától és az elutazás napján 11 óráig áll rendelkezésre. A foglalásoktól függően lehetőség van korai érkezésre, illetve késői távozásra, ezt, kérjük, időben jelezni szíveskedjenek. Az érkezés és a távozás pontos időpontjáról előzetes egyeztetés szükséges. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére.

A lefoglalt időpont előtti elutazás esetén a szállásdíjat nem térítjük vissza.

Az apartmant a vendégeknek tisztán adjuk át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, kérjük jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az apartmanok önellátóak, 1 hétnél hosszabb tartózkodás esetén ágynemű és törölköző cserét biztosítunk. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk. Távozáskor kérjük a szállást az átvételnek megfelelő állapotban átadni.

Épület zárása:

Amennyiben elhagyják az apartmant, kérjük, zárják be az ajtót és az ablakokat, kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket, a klímát, kérjük, zárják el a csapokat. Távozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a Vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Parkolás:

Apartmanonként két zárt udvari parkoló ingyen biztosított.

Dohányzás:

Az Apartmanház és annak valamennyi szobája nemdohányzó! Kérjük, a dohányosok csak az arra kijelölt helyen gyújtsanak rá! Tiltott helyen való dohányzás az Apartmanházból való kitiltást vonhat maga után.

Pihenőidőszak:

Kérjük, tartsák tiszteletben a szomszédok és a többi Vendég nyugalmát és hangoskodással mást ne zavarjanak, ezért 22.00-08.00 óra között TILOS a hangoskodás (beleértve a gyerekzsivajt és a hangos zenehallgatást is).

Vendégek fogadása:

Apartmanjainkban legénybúcsú, leánybúcsú és hasonló rendezvények nem tarthatók. Az Apartmanház a bejelentkezett Vendégek részére biztosítja a szállást. Vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Háziállat:

Vendégházunkban nincs lehetőség háziállat behozatalára.

Étkezés:

Az Apartmanház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre a konyhát használják, a szobákban ne étkezzenek! Kérjük, hogy ügyeljenek a tisztaságra, és hagyjanak rendet maguk után.

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. A szobai berendezési és használati tárgyakat az apartmanból kivinni tilos. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Tűzrakás, grillezés, bográcsozás:

Tüzet rakni TILOS! A kijelölt helyeken lehet grillezni, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával.

Károkozás:

Az Apartmanház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a Vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő. A Vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.). Minden nap, hétvégén és munkanapokon is ügyeleti szolgáltatást
biztosítunk a következő telefonszámon: Maguráné Bánfi Ilona, +36 30 223 5000